Club-Events

Hier gibt es einen Überblick über unsere Veranstaltungen.

During the lecture period, the International Club invites you to its regular club events in the MensaBar every Thursday as well as to the interactive language corner Café Multilingua at the Café Senkrecht every Monday and many more events. The varied and exciting program is organized by students and the International Club’s tutors.

The club events are organized under the motto of a country, a world or cultural region or a particular festivity. Through traditional and modern dances, singing, acrobatics and martial arts, theatre and comedy contributions as well as live music, the respective culture can be experienced up close.

[Fully booked!] Mirai & Yins Tandemkochen >>> Angebratene Teigtaschen japanischer und chinesischer Art (2. Runde!)

@Online

Die Veranstaltung ist leider ausgebucht. Sorry und vielleicht bis zum nächsten Mal!
This workshop is fully book. We aer sorry about that and perhaps see you at our next session!

***

Asiatisches Kochen ist super einfach. Mirai aus Japan und Yin aus China werden euch in der Workshops-Reihe "Mirai & Yins Tandem-Kochen" zeigen, wie man mit ganz einfachen Zutaten und den richtigen Gewürzen so authentisch kochen kann, wie sie es zu Hause in Japan und China machen. 

Teigtaschen gibt es gefühlt überall auf der Welt. In Japan heißen Teigtaschen "Gyoza" und sie werden angebraten. In China tragen diese allerdings unterschiedliche Namen, je nachdem, wie man sie zubereitet  -  die angebratene Version heißt "Guotie". Bei diesem letzten Termin von Mirai und Yins Tandemkochen wollen wir mit euch diese Gemeinsamkeit der japanischen und chinesischen Küche teilen.

Meldet euch bis 27.4. per E-Mail bei Yin (lin@swfr.de) an! Nach der erfolgreichen Anmeldung schicken wir euch die Einkaufliste und den Link für den Workshop. 

Wir werden in einer kleinen Gruppe von max. 10 Personen arbeiten, damit wir mit euch allen ins Gespräch kommen können. :)

Wir freuen uns auf euch!

Der Workshop findet auf Deutsch statt.

*

Asian cooking is super easy. In the workshop series "Mirai & Yin's Tandem Cooking", Mirai from Japan and Yin from China will show you how to cook as authentically as they do at home - with very basic ingredients and the right spices. 

It seems like dumplings can be found all over the world. In Japan, dumplings are called "gyoza" and they are usually fried. In China, however, dumplings bear different names depending on how they are prepared - the fried version is called "guotie". On this last date of Mirai’s and Yin's tandem cooking, we want to share with you this commonality of Japanese and Chinese cuisine.

Write an email to Yin (lin@swfr.de) by 27th April to sign up! After a successful registration we will send you the shopping list and the link for the workshop.

We will work in a small group of maximum 10 participants so that we can communicate with each other. :)

We look forward to meeting you!

The workshop takes place in German.


Datum
29.04.2021 - 29.04.2021
Zeit
18:00 Uhr - 20:00 Uhr
Einlass Ab
Veranstaltungs-Nr.
9427
Ort
Sonstige Orte
Kosten
Normal: Eintritt frei
Teilnehmerzahl
min. 0
max. 0


Zurück zur Übersicht

Newsletter